0Item(s)

Uw mandje is leeg.

Product was successfully added to your shopping cart.

TPC-300 Home Control Station

Snel overzicht

Met de Home Control Station (TPC-300) zijn vrijwel alle draadloze toepassingen in huis te automatiseren, zoals het schakelen/dimmen van verlichting en de bediening van zonwering, ventilatie, etc.

Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

Normale prijs: € 68,50

Actieprijs Excl. BTW: € 49,55 Incl. BTW: € 59,95

Details

Met de Home Control Station (TPC-300) zijn vrijwel alle draadloze toepassingen in huis te automatiseren, zoals het schakelen/dimmen van verlichting en de bediening van zonwering, ventilatie, etc. Het is mogelijk om maar liefst 300 tijdschakelingen te programmeren voor maximaal 256 KlikAanKlikUit ontvangers, te verdelen over 16 ruimtes. Schakelingen zijn daarnaast te combineren tot sfeervolle lichtscènes, die je op exacte tijdstippen, random tijdstippen of op het moment van zonsopgang/-ondergang per woonplaats kunt programmeren. Ook is het mogelijk om lichtscènes direct uit te voeren via de PC.

Programmeren via de PC
De Home Control Station heeft een USB-aansluiting, zodat via een Windows PC verschillende ruimtes, apparaten en commando’s gedefinieerd kunnen worden. De Home Control Station heeft een intern geheugen dat geschikt is voor maximaal 300 verschillende tijdschakelingen en 256 KlikAanKlikUit ontvangers, te verdelen over 16 ruimtes. Om het overzichtelijk te houden, kunt u uw eigen afbeeldingen van kamers en lampen of apparaten gebruiken.

Creëer (licht)scènes
De software biedt mogelijkheden om verschillende commando’s voor verschillende toepassingen te combineren in één scène. Zo kun je een scène “TV kijken” maken, waarin u aangeeft dat bepaalde lampen tegelijk 50% gedimd moeten worden voor de juiste sfeer, andere verlichting uitgeschakeld moet worden en de elektrische zonwering gesloten moet worden.

Tijdschakelingen
De Home Control Station is uitermate geschikt voor het programmeren van tijdschakelingen die u kunt toekennen aan individuele apparaten of complete (licht)scènes. Deze tijdschakelprogramma’s kunnen eenmalig of herhaaldelijk worden uitgevoerd op een maand, dag en tijdstip naar keuze. U kunt ook voor de optie ‘Random’ (willekeurige tijdstippen) of zonsopkomst/zonsondergang kiezen. Dit is in te stellen voor iedere plaats in Nederland. Elke reeks programma’s is als bestand op te slaan. Zo kunt u bijvoorbeeld als u op vakantie gaat een ander programma laden, om de suggestie te wekken dat u nog thuis bent.

‘Unplug & Play’
Nadat u de TPC-300 geprogrammeerd heeft, kunt u de USB kabel verwijderen en voert de TPC-300 de schakelingen stand-alone draadloos uit. De twee AA batterijen gaan over het algemeen zo’n twee jaar mee.

1x Home Control Station
Zender voor draadloze bediening van verlichting, zonwering, ventilatie en apparatuur
Werkt met elke KlikAanKlikUit ontvanger (maximaal 256)
Te programmeren via Windows PC
Voert programma’s stand-alone draadloos uit (of direct via de PC)
Meerdere KlikAanKlikUit dimmers zijn direct procentueel te dimmen
Kan ook alleen AAN of alleen UIT schakelen op geprogrammeerde tijdstippen
Combineer verschillende schakelingen en dimwaardes voor meerdere ontvangers in maximaal 16 (licht)scènes
Gebruik eigen foto’s voor ruimtes en lampen/apparaten/zonwering
Maximaal 300 tijdschakelingen
Zonsopgang/-ondergang functie, naar wens 0-59 minuten eerder/later
Schakelt automatisch over op zomer-/wintertijd
Inclusief USB kabel, 2x AA batterijen en software voor Windows
Zendbereik: tot 30 meter binnenshuis
Voeding: via USB of 2x AA batterijen (inbegrepen)

Extra informatie

Merk Klik aan Klik uit
Artikelnummer 8713439700497
EAN nummer 8713439700497
Typenummer TPC-300
Protocol Klikaan Klikuit, DI-O
Verbindingsmethode USB, Draadloos
Bereik 30 Meter
Voltage 2x AA batterij
IP klasse Binnengebruik

Producttags

Gebruik spaties om verschillende tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.