0Item(s)

Uw mandje is leeg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Elektrische boilers

Van hoog naar laag sorteren

   

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

6 artikel(en)

Elektrische boiler

Ben je op zoek naar een efficiënte en betrouwbare manier om water te verwarmen? Overweeg dan om een elektrische boiler te kopen. Deze boilers zijn ideaal voor zowel boten als campers en bieden een snelle en efficiënte manier om water te verwarmen. Of je nu een warme douche wilt nemen of de afwas wilt doen, een elektrische boiler zorgt ervoor dat je altijd toegang hebt tot warm water.

Voordelen van een elektrische boiler

Elektrische boilers hebben verschillende voordelen. Ze zijn gemakkelijk te installeren, energiezuinig en hebben een lange levensduur. Bovendien zijn ze veilig in gebruik en vereisen ze weinig onderhoud.

Soorten elektrische boilers

Er zijn verschillende soorten elektrische boilers beschikbaar, waaronder:

  • 12V / 24V elektrische boilers
  • 230V elektrische boilers
  • 230V Elektrische boilers mét dubbele spiraal

Bekijk ons assortiment en vind de elektrische boiler die voldoet aan jouw wensen. 

Scheepsboiler

Een speciaal type elektrische boiler is de scheepsboiler. Deze boilers zijn speciaal ontworpen voor gebruik op boten en schepen. Ze zijn compact, efficiënt, hebben dankzij het RVS binnenwerk een zeer lange levensduur en kunnen gemakkelijk worden geïnstalleerd in de beperkte ruimte die beschikbaar is op een boot.

Waar moet je op letten bij het kopen van een elektrische boiler?

Bij het kopen van een elektrische boiler is het belangrijk om rekening te houden met de capaciteit dan wel beschikbare ruimte, het voltage (wilt u een 12V, 24V of 230V systeem) en het energieverbruik (het amperage) Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken naar de kwaliteit. Waar andere goedkope boilers met roestgevoelig ijzeren binnenwerk verkopen hebben we bij FaberTronics uitsluitend kwaliteitsboilers, met RVS binnenwerk. Zo bent u zeker van een goed product voor jarenlang veilig warm water.

Een Elektrische boiler kopen bij FaberTronics

Een elektrische boiler is een uitstekende investering voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en makkelijke manier om water te verwarmen. Of het nu om een boot, camper, caravan of bijzonder object gaat, er is altijd een elektrische boiler die aan jouw specifieke behoeften voldoet. De producten bij FaberTronics om te voldoen aan de hoogste normen van efficiëntie, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bekijk bijvoorbeeld voor meer verwarmingsmogelijkheden onze standverwarming categorie.