0Item(s)

Uw mandje is leeg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Boilers

Van hoog naar laag sorteren

   

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

9 artikel(en)

De beste boiler voor je boot of camper

Ben je op zoek naar een boiler voor je boot of camper? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een breed assortiment aan boilers. Deze boilers zijn speciaal ontworpen voor gebruik in boten, campers en caravans en bieden je het comfort van warm water, waar je ook bent.

Boiler boot en boiler camper

Een boiler in je boot of camper is geen overbodige luxe. Het zorgt ervoor dat je altijd toegang hebt tot warm water, of je nu wilt douchen, afwassen of koken. Er zijn verschillende soorten boilers beschikbaar, afhankelijk van je behoeften en de grootte van je camper, caravan of boot. Zo hebben we boilers van slechts 6 liter voor een afwas tot boilers van wel 80 liter voor een lange douch. En uiteraard de meest verkochte maat van 15 en 20 liter. Onze boilers kenmerken zich door de dubbele spiraal waardoor ze door de motor van het voertuig of de boot, of middels een apart verwarmingsapparaat kunnen opwarmen. Daarnaast zijn ze voorzien van een elektrische spiraal voor als er 12V, 24V of 230V beschikbaar is.

Indirecte boiler

Een indirecte boiler heeft naast een elektrische verwarmingsspiraal ook een tweede spiraal waar koelvloeistof doorheen kan lopen. Zo kan via het koelsysteem van de motor de boiler worden opgewarmd. Indirect omdat de koelvloeistof niet in aanraking komt met het tapwater maar door de spiraal heen loopt. Terwijl de motor loopt, warmt het tapwater op. En heeft u walstroom dan kan de boiler eenvoudig elektrisch opwarmen.

Boiler camper 12v

Voor wie op zoek is naar een eenvoudige oplossing, is de 12V boiler een goede keuze. De scheepsboiler Nico voldoet aan de strenge kwaliteitseisen die voor schepen gelden en is ook zeer geschikt als camper boiler Deze werkt op 12v, is compact en makkelijk te installeren.

Ontdek onze uitgebreide collectie boilers voor boten, campers en caravans

Bij ons vind je een breed assortiment aan boilers voor boten, campers en caravans. Of je nu op zoek bent naar een boiler voor je boot, camper of caravan, wij hebben altijd wel een oplossing. Ook bieden we bijvoorbeeld elektrische boilers en indirecte boilers. Ontdek onze uitgebreide collectie en vind de perfecte boiler voor jouw boot of camper. Of bekijk eens onze andere standverwarming mogelijkheden voor boten en campers.