0Item(s)

Uw mandje is leeg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Marmitek Digital TV Anywhere

Snel overzicht

Hiermee legt u een 100% storingsvrije draadloze digitale verbinding tussen uw decoder en TV en plaatst u de TV waar u maar wilt. Signaalverzending door het hele huis, zonder enig kwaliteitsverlies!

Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

Excl. BTW: € 108,58 Incl. BTW: € 131,38

Details

Hiermee legt u een 100% storingsvrije draadloze digitale verbinding tussen uw decoder en TV en plaatst u de TV waar u maar wilt. Signaalverzending door het hele huis, zonder enig kwaliteitsverlies!

Dé ideale oplossing wanneer:
- u uw TV wilt plaatsen waar u maar wilt, zonder rekening te houden met de plaats van de antenne- of satellietaansluiting en zonder kabels trekken of gaten boren.
- u overstapt naar een andere TV aanbieder met bijbehorende wisseling van technologie (bijvoorbeeld van COAX naar IP, zonder dat u een UTP netwerk heeft liggen)
- de homeplug AV oplossing die de digitale tv aanbieder aanbiedt niet (goed) werkt

De Digital TV Anywhere werkt met alle (SD*) digitale tv decoders, van zowel kabelaanbieders als satelliet, DBV-T en IPTV.

Kenmerken:
- Kijk digitale TV, ver weg van de decoder
- Overal het digitale zenderaanbod van uw decoder bekijken en bedienen.
- Ook de beschikbare extra functionaliteiten zoals Video on Demand, Pay TV, Elektronische Programmagids, Time Shift en Digitale Video Recorder (DVR) blijven op afstand oproepbaar en bedienbaar.
- Plaats uw TV waar u maar wilt, zonder rekening te houden met de plaats van de antenne- of satellietaansluiting en zonder kabels trekken of gaten boren.
- Behoud van de originele beeld- en geluidskwaliteit door digitale overdracht.

Hoe werkt de Digital TV Anywhere?
De set bestaat uit een zender en een ontvanger. U sluit de zender aan op de SCART uitgang van uw decoder, die u aansluit op de antenne- of satellietaansluiting. Vervolgens sluit u de ontvanger aan op de TV. De set stuurt het beeld, geluid en de commando's van uw afstandsbediening draadloos door.

Extra informatie

Merk Marmitek
Artikelnummer 8717185629187
Typenummer 08051
EAN nummer 8717185629187

Producttags

Gebruik spaties om verschillende tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

Ook aanbevolen