0Item(s)

Uw mandje is leeg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Luchtreiniger

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 33 van totaal 33

 1. 1
 2. 2
 3. 3
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 33 van totaal 33

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Luchtreiniger

Bij FaberTronics begrijpen we hoe belangrijk een gezonde leefomgeving is. Daarom bieden we een breed scala aan producten aan voor klimaatbeheersing, waaronder luchtreinigers. Een luchtreiniger kan een grote bijdrage leveren aan een gezond binnenklimaat. Het apparaat zuivert de lucht in uw huis door schadelijke deeltjes, allergenen en onaangename geurtjes te verwijderen. 

Waarom een luchtreiniger?

Een luchtreiniger kan een groot verschil maken voor mensen met allergiën, astma of andere ademhalingsproblemen. Ook als u geen gezondheidsproblemen hebt, kan een luchtreiniger bijdragen aan een gezondere leefomgeving. Het helpt bij het verwijderen van stof, pollen, schimmelsporen, bacteriën en virussen uit de lucht. Daarnaast kan het ook helpen om onaangename geurtjes te elimineren, zoals rooklucht of kookluchtjes.

Ons assortiment

Bij FaberTronics hebben we verschillende modellen en merken zodat wij u een product kunnen bieden die aan uw wensen voldoet:

 • Professionele luchtreinigers: verwijdering van geuren en virussen met meer dan 99%.
 • Portables: makkelijk te verzetten/ mee te nemen. Voeding via stekker of USB.
 • Luchtreinigers voor Chemicaliën, formaldehyde, dagelijks gebruik, rook en tabaksrook, ziektekiemen, en vluchtige organische stoffen in verschillende kleuren. 
 • Door ons uitgebreide assortiment hebben wij voor ieder wat wils en kunnen wij u hetgeen aanbieden wat u zoekt. Bij vragen over wat er het beste past bij uw wensen en in uw ruimte past, neem contact met ons op zodat u 100 % zeker de goede keus maakt.

  Bijpassende filters

  De filters die in een luchtreiniger zitten zijn uiteindelijk even belangrijk als het apparaat zelf. Een goed luchtreiniger filter is uiteindelijk ook belangrijk voor de werking van je luchtreiniger. Het is de filter die de ongewenste deeltjes uit de lucht haalt en niet het apparaat zelf. Daarom is het ook belangrijk om niet te vergeten een kwalitatieve bijpassende filter te zoeken en deze regelmatig te vervangen. Bij dagelijks gebruik raden we aan het filter elke 6 maanden te vervangen. Zo zorg je ervoor dat je luchtreiniger altijd optimaal functioneert.

  Waarom kiezen voor FaberTronics?

  Bij FaberTronics staan we voor kwaliteit en service. We hebben jarenlange ervaring met elektronische apparaten en kunnen je daarom uitstekend adviseren over de beste luchtreiniger voor uw situatie. Bovendien bieden we snelle levering en uitstekende garantievoorwaarden. Kies voor een gezondere leefomgeving met een luchtreiniger van FaberTronics. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Bij FaberTronics doen we er alles aan om onze klanten tevreden te stellen. We geloven dat wederzijdse waardering en vertrouwen de basis vormen voor een succesvolle relatie met onze klanten. Daarom streven we altijd naar de hoogste kwaliteit in onze producten en diensten. Uw tevredenheid is onze prioriteit.