0Item(s)

Uw mandje is leeg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Airco voor voertuigen en machines

Van hoog naar laag sorteren

   

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

4 artikel(en)

Airco voor voertuigen en machines

Bij FaberTronics bieden wij betrouwbare en efficiënte airconditioning voor uw voertuig of machine. Of het nu gaat om campers, caravans, graafmachines, tractoren, shovels of landbouwmachines. Wij bieden een breed assortiment aan airco-oplossingen die speciaal zijn ontworpen om te voldoen aan de unieke eisen van elk type voertuig of machine.

Voeding en installatie

Ons aanbod omvat airco systemen met verschillende voedingsspanningen, waaronder 12V, 24V, en 230V, om te garanderen dat u altijd de juiste oplossing vindt die past bij uw voertuig of machine. Met opties zoals dakairco's die eenvoudig te installeren zijn op campers, caravans, en zelfs op de cabines van zware machines, zorgen we ervoor dat u altijd koel blijft, ongeacht waar uw avontuur u heen leidt.

Specifiek ontworpen voor uw gemak

De 12V en 24V dak airco units zijn perfect voor mobiele toepassingen, zoals campers, caravans, en zelfs landbouw-, bouwmachines en heftrucks, die vaak lange uren in de zon doorbrengen. Voor stationaire toepassingen of plaatsen met toegang tot een vaste stroomvoorziening bieden onze 230V dak airco's een uitstekende oplossing. Elk systeem is ontworpen met het oog op gemakkelijke installatie, duurzaamheid, en efficiëntie.

Comfort onderweg of tijdens het werk

Onze caravan en camper airco's zorgen voor een koele leefomgeving, zelfs tijdens de heetste dagen. Voor de professionals in de landbouw- en bouwsector bieden onze airco-oplossingen voor graafmachines, tractoren, shovels, en andere zware machines een nodige verkoeling, waardoor de productiviteit verhoogd wordt en het comfort van de operator gewaarborgd blijft.

Waarom kiezen voor een aircosysteem bij FaberTronics?

Bij FaberTronics vindt u een uitgebreid assortiment aan airco systemen voor een breed scala aan voertuigen en machines. Ons deskundig team staat klaar om u te adviseren over de beste airco-oplossing voor uw specifieke situatie, of het nu gaat om een compacte unit voor uw camper of een robuuste oplossing voor uw bouwmachine, of een mobiele airco. Met onze kwaliteitsproducten en uitstekende klantenservice bent u verzekerd van een koel en comfortabel klimaat met onze klimaatbeheersing producten.