Van 25 juli t/m 19 augustus zijn we gesloten i.v.m. bedrijfsvakantie

0Item(s)

Uw mandje is leeg.

Product was successfully added to your shopping cart.

CP 823 Omschakelaar omvormer / netspanning

Snel overzicht

Met de CP823 als automatische schakelaar tussen omvormer en netspanning hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over stroomuitval!

Niet meer leverbaar.
Deze omschakelaar is opgevolgd door de PTS 230.

Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

Excl. BTW: € 128,10 Incl. BTW: € 155,00

Details

De CP 823 is de ideale oplossing als een DC-AC inverter in een netwerk wordt gebruikt. Vaak dienen de verbruikers zowel via een inverter als via de netspanning te werken. Als het electronisch systeem niet aanpast wordt, kan er 230Volt op de uitgang van de inverter komen te staan. Hierdoor raakt de inverter zeer zwaar beschadigd. Natuurlijk kan er steeds handmatig gekozen worden voor gebruik van de inverter of de netspanning met het risico dat het een keer vergeten wordt. Als de CP 823 in het systeem geplaatst wordt, hoeft hier niet meer naar omgekeken te worden. Dit apparaat schakelt automatisch tussen tussen deze twee voedingsbronnen. Hierbij heeft de netsppanning voorrang op de inverter. Met de CP 823 maakt u tevens van een inverter een perfect back-up systeem, aangezien dit apparaat bij wegvallen van de netspanning razendsnel overschakeld naar de inverter. Het relais schakelt in slechts 20Milli seconde. Maximale belasting is 3000Watt. Door de eenvoudige aansluiting is de CP 823 in een handomdraai gemonteerd.
Belangrijke eigenschap is dat deze powerbox dubbelpolig (fase en nul) afgeschakeld wordt. Bij een goedkoop relais wordt alleen de fase afgeschakeld en blijft de nul aan elkaar verbonden.

Deze powerbox kan ook gebruikt worden tussen generator en netspanning of generator en inverter.

Extra informatie

Artikelnummer CP823
Afmeting 220x150x75mm

Producttags

Gebruik spaties om verschillende tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

Ook aanbevolen