0Item(s)

Uw mandje is leeg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Temperatuurbewaking

Van hoog naar laag sorteren

   

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

4 artikel(en)

Temperatuur bewaking

Geavanceerde temperatuurbewaking oplossingen van FaberTronics, speciaal ontworpen om uw temperatuurgevoelige omgevingen met de beste nauwkeurigheid en betrouwbaarheid in de gaten te houden en te beschermen tegen ongewenste temperatuurfluctuaties.

Waarom temperatuurbewaking

Onze temperatuurbewakingsproducten meten en registreren continu de temperatuur in een bepaalde omgeving of van een specifiek medium. Zeer belangrijk in situaties waarbij u de temperatuur in de gaten wilt houden, wilt regelen binnen een specifieke temperatuurrange of wilt alarmeren als het te warm of te koud wordt. Bijvoorbeeld een alarm als het gaat vriezen aan boord van uw boot, (externe)registratie van temperaturen in fabriekslocaties of voorkomen van legionella bij een sportzaal.

Mobeye Temperatuur bewaking

Mobeye biedt een reeks producten aan voor de bewaking van temperatuur, elk met unieke eigenschappen om aan verschillende behoeften te voldoen. Deze producten zijn ontworpen om zowel betrouwbaarheid als gebruiksgemak te bieden, met opties voor meldingen en datalogging om de veiligheid in diverse omgevingen te verhogen.

CM4200 Mobeye ThermoGuard

De Mobeye ThermoGuard is een betrouwbare melder voor temperatuuralarm. In een alarmsituatie verstuurt hij meldingen via een pushbericht, telefonische oproep, sms of e-mail.

CML4255 Mobeye ThermoGuard-TwinLog

De Mobeye ThermoGuard-TwinLog is een geavanceerde temperatuurbewaker. Hij logt de temperatuurwaarden en stuurt deze naar de online portal voor weergave als grafiek, meter en tabel, naast het versturen van meldingen in een alarmsituatie via pushbericht, telefonische oproep, sms of e-mail.

CML4275 Mobeye ThermoGuard TwinLog

De Mobeye ThermoGuard TwinLog in robuuste behuizing is uw betrouwbare partner voor temperatuurbewaking. Bij een te hoge of te lage temperatuur alarmeert hij de contactpersonen. Het logt de temperatuur en stuurt de waarden naar de online portal voor weergave als grafiek en tabel.

Waarom kiezen voor temperatuurbewaking van FaberTronics?

Bij FaberTronics vindt u een breed assortiment aan temperatuurbewaking oplossingen, waaronder de geavanceerde Mobeye ThermoGuard-serie. Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit en betrouwbaarheid. Met onze deskundige ondersteuning en advies kiest u altijd voor de beste temperatuurbewaking voor uw situatie. Ontdek de CM4200, CML4255, en CML4275 bij FaberTronics en zorg voor een optimaal beheerde temperatuur, zowel binnen als buiten. Bekijk meerdere beveilingsproducten, zoals onze alarmmelders of stroomuitvalmelders