0Item(s)

Uw mandje is leeg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Stroomuitvalmelders

Van hoog naar laag sorteren

   

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

2 artikel(en)

Stroomuitvalmelder

Bij FaberTronics begrijpen we hoe belangrijk het is om continuïteit van stroomvoorziening te garanderen voor uw bedrijf of thuis. Daarom bieden wij ter beveiliging diverse stroomuitval alarmen, zoals die van Mobeye, waardoor je een melding krijgt wanneer dit het geval is. We vertellen je er graag meer over.

Wat is een stroomuitvalmelder?

Stroomuitvalmelders, ook bekend als stroomuitval alarmen, zijn apparaten die ontworpen zijn om gebruikers te waarschuwen bij het wegvallen van de elektriciteitstoever. Deze melders zijn bijzonder nuttig in huizen, bedrijven, en bij kritieke infrastructuur waar direct actie ondernomen moet worden bij stroomuitval. Ze helpen bij het voorkomen van schade die kan ontstaan door stroomuitval, zoals het bederven van voedsel in koelkasten en diepvriezers, het risico op bevriezing van waterleidingen in de winter, of het falen van beveiligingssystemen.

Hoe werkt een stroomuitvalmelder?

Stroomuitvalmelders detecteren de aanwezigheid van netspanning (of boordspanning). Wanneer de spanning wegvalt, activeert het apparaat een alarm om de gebruiker te waarschuwen. Dit kan een luid akoestisch signaal zijn, maar er zijn ook modellen die een visueel signaal geven of een notificatie sturen naar een smartphone of ander apparaat, afhankelijk van het type melder en de configuratie.

Hoe installeer ik mijn stroomuitval melder?

De installatie van stroomuitvalmelders is over het algemeen eenvoudig. Eenvoudige modellen kunnen direct in een stopcontact gestoken worden en werken vaak op batterijen als back-up. Slimme modellen zijn verder naar wens in te stellen via een online portal of app. 

Mobeye stroomuitvalmelders

Bij FaberTronics bieden we geavanceerde stroomuitvalmelders van Mobeye aan, die zijn ontworpen om u direct te informeren bij problemen met uw externe stroomvoorziening. Onze Mobeye PowerGuard en Mobeye CombiGuard systemen bieden betrouwbare monitoring en zorgen ervoor dat u altijd op de hoogte bent, ongeacht waar u bent.

Mobeye PowerGuard (CM4100)

De Mobeye PowerGuard is uw eerste verdedigingslinie tegen stroomuitval. Dit apparaat stuurt een alarmmelding zodra er een probleem is met de externe stroomvoorziening. U steekt simpelweg de meegeleverde adapter in de elektriciteitsgroep die u wilt bewaken. Bij zowel spanningsuitval als spanning herstel ontvangen de ingestelde contactpersonen direct een bericht op hun telefoon. Bovendien beschikt de PowerGuard over twee potentiaalvrije alarmingangen voor het bewaken van ieder maak- of breekcontact, zoals een relais. U kunt zelf teksten toewijzen aan de ingangen, voor betrouwbare en duidelijke alarmmeldingen.

Mobeye CombiGuard (CM4600)

De Mobeye CombiGuard biedt een uitgebreide bewaking door niet alleen te letten op stroomuitval, maar ook door het meten van temperatuur, het detecteren van lekkages met een watermelder, en het bewaken van accu's met zijn analoge (of potentiaalvrije) ingangen. Daarnaast kan het apparaat via een uitgang andere apparaten schakelen. Dit maakt de CombiGuard uitermate geschikt voor gebruik op de boot, maar ook voor diverse andere locaties waar het minimaliseren van risico's essentieel is. In een alarmsituatie ontvangt de eigenaar meldingen via een pushbericht, telefonische oproep, sms of e-mail.

Voordelen van Mobeye stroomuitvalmelders

De CM4100 en CM4600 van Mobeye bieden talloze voordelen voor een effectieve monitoring van uw stroomvoorziening. Ze zijn eenvoudig te installeren en vereisen geen ingewikkelde configuratie, waardoor ze ideaal zijn voor zowel professioneel als persoonlijk gebruik. Directe meldingen naar uw telefoon zorgen ervoor dat u altijd op de hoogte bent van eventuele problemen, zelfs als u niet in de buurt bent. Deze betrouwbaarheid is essentieel voor het snel adresseren van stroomuitval en het voorkomen van schade of verlies.

Waarom kiezen voor een stroomuitvalmelder FaberTronics?

Bij FaberTronics vindt u een uitgebreid assortiment aan beveiliging, waaronder de geavanceerde systemen van Mobeye en meerdere melders, als watermelders en alarmmelders. Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en betrouwbaarheid. Met onze deskundige ondersteuning en advies kiest u altijd voor de beste beveiliging voor uw situatie. Ontdek de CM4100 en CM4600 bij FaberTronics en waarborg de continuïteit van uw stroomvoorziening met de betrouwbare stroomuitvalmelders van Mobeye. Bescherm uw eigendommen effectief met de geavanceerde stroomuitvalmelders van Mobeye.