0Item(s)

Uw mandje is leeg.

Product was successfully added to your shopping cart.

GSM Brandmelders

Van hoog naar laag sorteren

   

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

4 artikel(en)

GSM Brandmelders

In de categorie GSM brandmelders van FaberTronics vindt u geavanceerde beveiligingstechnologieën om een essentiële laag van veiligheid toe te voegen aan uw eigendommen. In deze categorie vindt u innovatieve oplossingen die speciaal zijn ontworpen om u, ook wanneer u niet ter plaatse bent, te waarschuwen bij brandgevaar. Ontdek de unieke kenmerken van onze GSM brandmelders en hoe deze producten bijdragen aan een veiliger omgeving.

Toepassingen van een GSM Brandmelder

Onze GSM brandmelders zijn ideaal voor een breed scala aan toepassingen:

  • Leegstaande panden, die bescherming behoeven, ook wanneer er niemand aanwezig is.
  • Bedrijfspanden, waar een snelle waarschuwing essentieel is voor de veiligheid van mensen en goederen.
  • Seniorenwoningen, voor extra veiligheid wanneer zelfredzaamheid een uitdaging is.
  • Boten, campers, en vakantiehuizen, waar traditionele melders geen melding kunnen maken naar externe locaties.

Deze veelzijdige toepassingen tonen aan hoe een GSM brandmelder een cruciale rol spelen in moderne beveiligingsstrategieën, door een extra laag van communicatie en veiligheid toe te voegen die traditionele systemen niet kunnen bieden.

Mobeye 4G Rookmelder: Uw waakzame beschermer

De Mobeye CM4400 rookmelder is meer dan alleen een rookmelder. Dit apparaat combineert de betrouwbaarheid van een 10-jaars lithium Ei Electronics rookmelder met de geavanceerde communicatiemogelijkheden van de Mobeye CM4410 module. Bij detectie van rook gaat niet alleen een luide sirene af, maar worden ook de vooraf ingestelde contactpersonen gewaarschuwd via pushbericht, spraakoproep, sms, of e-mail, waardoor u direct actie kunt ondernemen, waar u ook bent.

Waarom Kiezen voor GSM Brandmelders van FaberTronics?

Bij FaberTronics staan we voor innovatie en betrouwbaarheid. Onze GSM-brandmelders zijn ontwikkeld met het oog op gebruiksgemak en bieden een betrouwbare oplossing voor het monitoren van brandgevaar, zelfs in de meest uitdagende omgevingen. Met volledige batterijvoeding zijn onze systemen niet alleen energiezuinig, maar ook eenvoudig te installeren en te onderhouden.

GSM brandmelders en beveiliging bij FaberTronics

Kies voor de GSM brandmelders van FaberTronics en verzeker uzelf van een betrouwbare waarschuwing bij brand, ongeacht uw locatie. Bekijk onze beveiliging producten die kunnen bijdragen aan een veiliger thuis of werkomgeving. Naast GSM brandmelders vindt u bij ons ook camerabewaking en stroomuitvalmelders