0Item(s)

Uw mandje is leeg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Analoge melders en loggers

Van hoog naar laag sorteren

   

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

2 artikel(en)

Analoge Melders en Loggers voor Beveiliging van Boot, Camper en Huis

In een wereld waar technologie voortdurend evolueert, biedt FaberTronics een betrouwbare oplossing met onze reeks van analoge melders en loggers. Deze apparaten zijn essentieel voor het monitoren en bewaken van kritieke omstandigheden in uw boot, camper, of huis, waarbij ze zorgen voor veiligheid en gemoedsrust door middel van geavanceerde metingen en rapportages.

Veelzijdige toepassingen van de analoge melders en loggers

Onze analoge melders en loggers zijn ontworpen voor een breed scala aan toepassingen, waaronder vacuümmeting, drukmeting, geleidbaarheid van water, bodemvochtigheid, evenals batterij- en accubewaking. Deze veelzijdigheid maakt ze een onmisbaar onderdeel van uw beveiligingssysteem.

Mobeye analoge melders & loggers

De Mobeye CML2055 en CML2015-OEM zijn centraal in ons aanbod van analoge melders & loggers. Ze zijn ontworpen om compatibel te zijn met een breed scala aan sensoren, waardoor ze een veelzijdige keuze zijn voor het bewaken van analoge waarden. Of u nu de geleidbaarheid van water wilt meten, bodemvochtigheid wilt controleren of de gezondheid van uw accu wilt bewaken, onze apparaten bieden de flexibiliteit die u nodig heeft.

Mobeye SISTM

De Mobeye SISTM staat voor geavanceerde technologie in het meten en loggen van waarden van industriële sensoren. Dit apparaat converteert sensoruitgangen naar begrijpelijke parameters en waarschuwt bij overschrijding van ingestelde grenzen. Met de online portal kunt u de historie van de gemeten waarden inzien, waardoor u altijd op de hoogte bent van de status van uw eigendommen.

Mobeye CM-Guard TwinLog (CML4055)

Specifiek ontwikkeld voor het bewaken van batterijen en accu’s, de Mobeye CM-Guard TwinLog (CML4055) is uw ultieme batteryguard. Het apparaat niet alleen waarschuwt bij kritieke spanningen, maar logt ook deze gegevens voor analyse via onze online portal. Een essentieel instrument voor iedereen die afhankelijk is van betrouwbare stroomvoorziening.

Analoge beveiliging bij FaberTronics

Bij FaberTronics geloven we in de kracht van analoge technologie voor betrouwbare beveiliging en monitoring van uw waardevolle bezittingen. Onze analoge melders en loggers zijn de stille wachters die ervoor zorgen dat u altijd een stap voor bent op potentiële gevaren. Naast analoge beveiliging bieden we ook andere opties aan als all-in-one inbraakbeveiliging en camerabewaking. Verken vandaag nog onze producten voor beveiliging en zorg voor een veiliger omgeving voor uw boot, camper, en huis.