0Item(s)

Uw mandje is leeg.

Product was successfully added to your shopping cart.

All-in-one Inbraakbeveiliging

Van hoog naar laag sorteren

   

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

2 artikel(en)

All-in-one inbraakbeveiligingen

Bij het beveiligen van uw eigendommen tegen inbraak, biedt FaberTronics geavanceerde all-in-one oplossingen met de Mobeye MiniPir (ICM41) en het Mobeye Outdoor Alarm (CMVXI-R). Deze systemen zijn ontworpen om zowel binnen- als buitengebieden efficiënt te bewaken, zodat u met een gerust hart uw ruimtes kunt achterlaten.

Wat doet een all-in-one inbraakbeveiling?

All-in-one inbraakbeveiliging verwijst naar een geïntegreerd beveiligingssysteem dat verschillende componenten van inbraakpreventie en detectie combineert in één enkel, gebruiksvriendelijk systeem. Deze systemen zijn ontworpen om woningen, kantoren en andere eigendommen te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang, diefstal en vandalisme. Door de integratie van meerdere beveiligingsfuncties bieden all-in-one systemen een omvattende oplossing voor inbraakbeveiliging.

Mobeye Alarmen

Mobeye biedt geavanceerde oplossingen voor inbraakbeveiliging met zijn reeks all-in-one alarmsystemen, ontworpen om zowel binnen- als buitengebieden effectief te bewaken. Deze systemen combineren gebruiksgemak met geavanceerde technologie, waardoor ze een ideale keuze zijn voor de beveiliging van diverse eigendommen.

Mobeye MiniPir (iCM41)

De Mobeye MiniPir is een compact all-in-one inbraakalarmsysteem, ideaal voor de bewaking van binnenruimtes, waardoor er geen verdere accessoires nodig zijn. Dankzij de geïntegreerde bewegingssensor blijven inbrekers niet onopgemerkt. Bij detectie ontvangen de vooraf ingestelde contactpersonen direct een melding op hun telefoon. Het grootste voordeel van de MiniPir is zijn volledige batterijvoeding, waardoor het apparaat uiterst flexibel inzetbaar is; u kunt het neerleggen of ophangen waar u maar wilt, zonder zorgen over stroomaansluitingen. Uiteraard is het ook mogelijk de iCM41 Minipir op een stopcontact aan te sluiten waarbij de batterij als backup dient.

Mobeye Outdoor Alarm (CMVXI-R)

Het Mobeye Outdoor Alarm (CMVXI-R) is uw flexibele partner voor de beveiliging van buitenterreinen. Dit systeem is speciaal ontworpen om effectief te functioneren in omgevingen waar andere bewegingsmelders vaak last hebben van vals alarm, zoals bouwterreinen, bedrijfsterreinen, opritten, tuinen, boerderijen, en tochtige hallen. De Mobeye buitenmelder signaleert indringers al in een vroeg stadium, waardoor u tijdig kunt reageren op dreigingen.

Vindt uw All-in-one inbraakbeveiliging bij FaberTronics

Neem contact op met ons team voor meer informatie FaberTronics helpen we u graag met het vinden van de perfecte beveiligingsoplossing die aansluit bij uw behoeften. Bescherm uw eigendommen effectief met de all-in-one inbraakbeveiligingen van Mobeye of bekijk andere opties als camerabewaking of toegangscontrole.