0Item(s)

Uw mandje is leeg.

Product was successfully added to your shopping cart.
Abonneren op RSS-feed

Beveiliging

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 86 van totaal 86

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 86 van totaal 86

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Beveiliging voor Boot, Camper en (Vakantie)huis

Bij FaberTronics begrijpen we dat de veiligheid van uw eigendommen, of het nu gaat om uw boot, camper of (vakantie)huis, van het grootste belang is. Daarom bieden wij een breed assortiment aan beveiligingsoplossingen die zijn ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Onze geavanceerde producten zorgen voor gemoedsrust, of u nu thuis bent of op reis.

Alarmmelders

Onze hoogwaardige alarmmelders zijn de ruggengraat van een effectief beveiligingssysteem. Ze zijn ontworpen om u onmiddellijk te waarschuwen bij ongewenste activiteiten, zodat u snel kunt reageren en potentiële schade kunt voorkomen.

All-in-One Inbraakbeveiliging

De all-in-one inbraakbeveiligingssystemen van FaberTronics bieden een complete oplossing voor het beveiligen van uw eigendommen. Deze systemen combineren diverse beveiligingsfuncties in één gebruiksvriendelijk apparaat, waardoor ze ideaal zijn voor iedereen die op zoek is naar een efficiënte en effectieve beveiligingsoplossing.

Stroomuitvalmelders

Bescherm uw eigendommen tegen de gevolgen van stroomuitval met onze stroomuitvalmelders. Deze apparaten zijn essentieel om tijdig te kunnen reageren op stroomonderbrekingen, waardoor u schade door bijvoorbeeld temperatuurfluctuaties of systeemfalen kunt voorkomen.

Watermelders

Wateroverlast kan ernstige schade veroorzaken aan uw boot, camper of (vakantie)huis. Onze watermelders zijn ontworpen om u te waarschuwen bij het eerste teken van waterinfiltratie, waardoor u snel actie kunt ondernemen om uw eigendommen te beschermen.

Analoge Melders en Loggers

Voor degenen die de voorkeur geven aan een traditionele aanpak, biedt FaberTronics analoge melders en loggers. Deze betrouwbare apparaten bieden een eenvoudige, maar effectieve manier om de beveiliging van uw eigendommen te monitoren.

GSM-Brandmelders

Onze GSM-brandmelders stellen u in staat om onmiddellijk op de hoogte te worden gesteld van brandgevaar, waar u ook bent. Deze melders gebruiken GSM-technologie om alarmmeldingen direct naar uw mobiele telefoon te sturen, waardoor u snel kunt reageren om uw eigendommen en dierbaren te beschermen.

Toegangscontrole

Beheer wie toegang heeft tot uw eigendommen met onze geavanceerde toegangscontrole systemen. Deze systemen bieden een extra laag beveiliging door te zorgen dat alleen geautoriseerde personen uw boot, camper of (vakantie)huis kunnen betreden.

Temperatuurbewaking

Bescherm uw bezittingen tegen schade door extreme temperaturen met onze temperatuurbewaking oplossingen. Ideaal voor gevoelige apparatuur of in gebieden met grote temperatuurschommelingen. 

Mobeye beveiliging

Met Mobeye beveiligingsoplossingen biedt FaberTronics top bescherming voor uw boot, camper en (vakantie)huis. Onze topproducten van Mobeye omvatten onder andere:

 • De Mobeye MiniPir: een compact, maar krachtig all-in-one inbraakalarmsysteem.
 • De Mobeye 2G/4G Rookmelder met vroegtijdige waarschuwing bij brand
 • De Mobeye ThermoGuard tegen schade door extreme temperaturen
 • De CM4600 Mobeye CombiGuard, ofwel "ShipGuard", biedt een allesomvattende oplossing voor het monitoren van cruciale omgevingsfactoren. 

Kies voor de geavanceerde en gebruiksvriendelijke Mobeye producten bij FaberTronics voor ultieme veiligheid en gemoedsrust.

Beveiligingssystemen bij FaberTronics

FaberTronics zet zich in voor uw veiligheid, of u nu op zee bent, onderweg met uw camper, of geniet van de rust in uw (vakantie)huis. Onze producten, zoals alarmmelders, stroomuitvalmelders, watermelders, analoge melders en loggers, GSM-brandmelders, en toegangscontrole systemen, zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke beveiligingsbehoeften van elke situatie. Kies voor FaberTronics voor geavanceerde beveiligingsoplossingen die u de controle geven over de veiligheid van uw bezittingen. Ontdek vandaag nog ons assortiment en zet de stap naar een veiliger omgeving.