0Item(s)

Uw mandje is leeg.

Product was successfully added to your shopping cart.

ACDB-7000BC Draadloze deurbel met drukknopzender

Snel overzicht

Deze draadloze deurbel is in ieder stopcontact in uw huis te plaatsen en is aan te sturen met de drukknopzender, die u aansluit op een bestaande drukknop die de 2 draden van deze zender met elkaar in verbinding brengt.

Niet meer leverbaar.
Opgevolgd door de ACDB-8000BC.

Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

Excl. BTW: € 21,82 Incl. BTW: € 26,40

Details

Deze set bevat een draadloze deurbel (ontvanger) en drukknopzender (zender). De deurbel plaatst u eenvoudig in een stopcontact binnenshuis. Vervolgens kiest u het gewenst volume en de gewenste melodie en meldt u de draadloze drukknop aan bij de deurbel. De drukknopzender sluit u vervolgens aan op een drukknop. U heeft de keuze uit 5 melodieën en 4 volumeniveaus. Bovendien is deze draadloze deurbel uitgerust met een LED-indicator. Als de deurbel geactiveerd wordt, klinkt de gewenste melodie én gaat de LED indicator gedurende ongeveer 35 seconden knipperen. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld aan het stofzuigen bent of voor slechthorenden!

Vervolgens koppelt u de drukknopzender met een bestaande losse drukknop. U kunt deze niet parallel een bestaande deurbel laten bedienen, maar uitsluitend de KlikAanKlikUit deurbel ontvanger. Na het koppelen van de drukknopzender met de deurbel kunt u de deurbel eenvoudig mee nemen naar een andere ruimte en daar in het stopcontact steken. Vervolgens hoort u ook daar wanneer iemand op de drukknop drukt. Vergelijkbaar kunt deze set ook uitbreiden met extra draadloze deurbellen om zodoende in meerdere ruimtes te kunnen horen wanneer iemand op de drukknop drukt. Zo is er ook een tafelmodel beschikbaar, type ACDB-6600C welke werkt op batterijen.

Naast de mogelijkheid om meerdere deurbellen te gebruiken met 1 drukknopzender, kunt u andersom ook andere zenders gebruiken, zoals een bewegingsmelder of het draadloze magneetcontact. In totaal kunt u 4 zenders aanmelden bij een deurbel (ontvanger). Een overzicht van de aan te melden zenders vindt u hier. Per zender kunt u bovendien een aparte melodie instellen, waardoor u kunt horen of iemand op de drukknop drukt, langs een bewegingsmelder loopt of er een deur/raam wordt geopend.

Door het magneetcontact, type AMST-606, te koppelen met een deurbel kunt horen wanneer er een deur of raam wordt geopend. Zodra het magneetcontact namelijk verbroken wordt zal deze een signaal sturen naar de deurbel, waardoor de melodie wordt afgespeeld. Vergelijkbaar kunt u een draadloze bewegingsmelder koppelen met de deurbel om te horen wanneer er beweging wordt waargenomen.


Model ACDB-7000BC
Aantal geheugenadressen 4
Codesysteem Automatisch

Afmetingen (HxBxD)
Deurbel: 97 x 59 x 27 mm (excl. stekker)
Drukknop: 50 x 91 x 29 mm

Voeding
Deurbel: AC 220V/50Hz
Drukknopzender: 1x 12 Volt A23 batterij

Inhoud verpakking
- ACDB-7000B Draadloze drukknopzender
- ACDB-7000C Draadloze gong
- Nederlandstalige handleiding
- 12 Volt A23 batterij

Extra informatie

Merk Klik aan Klik uit
Artikelnummer 8714792700865
Typenummer ACDB-7000BC
EAN nummer 8714792700865

Producttags

Gebruik spaties om verschillende tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

Ook aanbevolen